Visita al Barri Gòtic

Els alumnes de 2n d’ESO van visitar el Barri Gòtic com a activitat vinculada a l’assignatura de socials.

El primer lloc que van anar a veure va ser la catedral, on van disfrutar especialment amb les oques i la font del claustre, tot i que la cripta també els va impressionar força. Tot seguit van anar al Centre Excursionista de Catalunya per visitar el Temple romà d’August. A la Plaça del Rei van tenir un temps lliure per esmorzar i a continuació  van visitar Santa Maria del Mar, el Born i Sant Just i Pastor, l’Ajuntament, la Generalitat, Sant Felip Neri i finalment l’església romànica de Santa Anna amb la creu de terme. Però, tot s’ha de dir,  on més bé s’ho van passar, va ser a Plaça Catalunya donant menjar als coloms!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.