Final dels Fit Games L’H

 

El passat 11 de maig, els alumnes de 4t d’ESO van participar , juntament amb un miler d’estudiant d’altres institut de la ciutat, en la cloenda dels Fit Games de L’H. De l’octubre a l’abril, els alumnes van estar practicant diferents exercicis físics supervisats pel Servei de Salut amb reptes dins i fora de l’horari lectiu per difondre l’oci saludable.

El dia de la cloenda, diversos tècnics de poliesportius de la ciutat,  van dirigir activitats lúdic esportives i competicions entre els finalistes dels diferents centres concentrats al Camp esportiu de Feixa Llarga, posant fi al programa d’aquest curs. 

L’experiència ha sigut molt enriquidora, així que tenim  la intenció de continuar participant de cara al curs vinent. Des d’aquí volem donar les gracies als organitzadors i especialment als monitors  (el Jordi i l’Alí) que han estat venint al centre al llarg del curs per transmetre’ns el gust per l’activitat físic i els hàbits saludables.

A continuació us deixem alguns enllaços i fotografies:

https://www.facebook.com/fitgameslh/

http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/-/journal_content/56_INSTANCE_txR0/11023/11534611

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.