Visita al IEC (Institut d’Estudis Catalans)

El passat dia 12 d’abril els alumnes de l’optativa de Literatura de 1r i 2n de Batxillerat van anar de sortida a l’IEC (Institut d’Estudis Catalans).

L’activitat es va dur a terme en homenatge a l’escriptora catalana Mercè Rodoreda. L’acte englobava tres activitats. En la primera part, un espectacle de dansa basat en l’obra Viatges i Flors en què cinc joves dansaires interpretaven l’essència del llibre de la novel·lista. La segona part consistia en la lectura de cartes de Guerra i Exili (1934-1960). aquesta lectura donava mostra de la correspondència de Rodoreda amb amics i familiars. Diferents personalitats del mon literari així com públic interessat van fer la lectura. Finalment, van fer una visita al jardí Mercè Rodoreda, ubicat allà mateix.

Tot plegat es va realitzar per retre homenatge en data de la mort de l’escriptora, 13 d’abril de 1983.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.