Acredita’t 2020

El Govern de la Generalitat, com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus, tanca tots els centres educatius de Catalunya, en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d’Actuació del Procicat.

Degut a la situació actual, el Departament d’Educació ha decidit ajornar la publicació del resultat provisional de preinscripció i el termini per presentar les al·legacions contra aquest resultat, fins a nou avís.

Tant aviat com es pugui continuar amb l’activitat normal als centres donarem instruccions i els nous terminis recomanats del calendari d’actuacions.

 

Avaluació i acreditació de competències professionals: Instal·lacions elèctriques i automàtiques / Mecanització

RESOLUCIÓ PRE/164/2020, de 21 de gener, per la qual s’obre convocatòria del procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació per a l’any 2020 en centres que depenen del Departament d’Educació

 

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i presentar en els instituts la documentació justificativa dels requisits de participació. Aquesta documentació s’ha de presentar preferiblement de forma presencial al centre escollit en primera opció o, en tot cas, al registre dels serveis territorials d’Educació que corresponguin segons el centre escollit en primera opció, indicat a l’apartat Instituts i nombre de places.

Instal·lacions elèctriques automàtiques (places inicials: 30)

Mecanització (places inicials: 20)

 

L’Hospitalet de Llobregat

Institut Llobregat
Carrer d’Enric Prat de la Riba, 11,
08901 L’Hospitalet de Llobregat
Telèfon: 933 371 805