Taller d’orientació acadèmica i laboral

Cada any la Oficina Jove d’Emancipació de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament ens ofereix un seguit de tallers i activitats d’orientació acadèmica i laboral que complementen l’activitat tutorial realitzada des del centre amb els alumnes dels darrers cursos dels cicles d’ESO i Batxillerat.

Els eixos vertebradors del projecte són:d7473993P

GPS Jove Sessions Educatives

Xerrada realitzades als Insituts de Sedundària on s’explica les possibilitats educatives i professionals que tenen com a joves, una vegada han acabat l’Educació Secundària Obligatòria, tant si aconsegueixen el graduat com si no. És possible la realització d’una tutoria individual amb aquells/es estudiants que ho necessiteu.

GPS Jove Educateca

És una mostra d’estudis i professions en la qual s’ofereix orientació acadèmica i professional especialitzada al grups de joves de 4rt de la ESO.

Recull GPS

Us oferim la documentació necessària per orientar-vos dins del sistema educatiu i poder escollir l’itinerari acadèmic necessari per al vostre futur professional.
Posem al vostre abast la informació referent als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Batxillerat, Graus universitaris, Màsters, Programes de Garantia Social, etc.

 

Els objectius d’aquest projecte, portat a terme per les tècniques de Joventut en el propi centre, són:

  • Facilitar  informació i orientació vers les possibilitats formatives que s’adeqüen al  perfil individual de cada alumne.
  • Vetllar per què la seva pressa de decisions entorn l’itinerari formatiu a seguir estigui en màxima concordança i relació amb les seves inquietuds i potencialitats, tant personals com professionals.